Loading... loading....
Service Termination Notice

Inshoku Ten No Kiki Kanri [Taisaku Manual] BOOK

飲食店の危機管理【対策マニュアル】BOOK - 神村護/著 赤土亮二/著 石崎冬貴/著

Inshoku Ten No Kiki Kanri [Taisaku Manual] BOOK
eBooks Edition
Viewer Type viewer_image Neowing eBook Reader
Price 1584 yen
Points You Earn 15 points (1%)
Compatible Devices
Pages
    202
Release Date Oct 15, 2021(JST)

Description in Japanese

※この商品はタブレットなど大きいディスプレイを備えた端末で読むことに適しています。また、文字だけを拡大することや、文字列のハイライト、検索、辞書の参照、引用などの機能が使用できません。

ネット社会といわれる現代、危機管理に関するトラブルはあっという間に世間に拡散し、商売の大きな打撃となり、存亡の危機にまで発展しかねない。本書は「料理・店舗の危機管理」「接客サービスの危機管理」「危機管理の法律対策」の3章構成。食中毒に対する危機管理、調理に関する危機管理、厨房に対する危機管理、災害に対する危機管理、提供時の危機の接客サービス、レジ・会計時の危機の接客サービス、店舗事故に関する法律対策、顧客対応に関する法律対策...など、各専門家が100を超える危機項目とその対応法を解説する。

Translate Description

*As it is a machine translation, the result may not provide an accurate description. Please use it only as a reference. *Not available within the China mainland region.

Also by AKATSUCHI RYOJI

More published by Asahiyashuppan

Browse similar eBooks