Loading... loading....
Cheaper price than regular books. Find here reasons to use CDJapan eBooks!

Professional Ni Manabu Soba No Jika Seifun & Jikasei Men

プロに学ぶ そばの自家製粉&自家製麺 - 旭屋出版編集部/著

Professional Ni Manabu Soba No Jika Seifun & Jikasei Men
eBooks Edition
SampleSample
If you want to read eBooks on PC, click here.
Viewer Type viewer_image Neowing eBook Reader
Price 2970 yen
Points You Earn 29 points (1%)
Compatible Devices
Pages
    202
Release Date Jun 18, 2021(JST)

Description in Japanese

※この商品はタブレットなど大きいディスプレイを備えた端末で読むことに適しています。また、文字だけを拡大することや、文字列のハイライト、検索、辞書の参照、引用などの機能が使用できません。

おいしいそばを作る、個性あふれるそばで人を楽しませる、自店の評判のそばで客を集まる...など、自家製粉・自家製麺の魅力は数多くある。本書は「評判そば店の自家製粉‐技術と考え方」、「自家製粉の粉質に合わせた打ち方のコツ」「そばの自家製粉‐上手な導入のコツ」、「製麺機で、高品質なそばを作る」をテーマに全国各地の評判のそば店、プロ向けの機械メーカーなどを幅広く取材。地元のそばの仕入れ方から、自家製粉のやり方、そばの打ち方、自家製麺の作り方、味づくりのための考え方と技術を紹介。

Translate Description

*As it is a machine translation, the result may not provide an accurate description. Please use it only as a reference. *Not available within the China mainland region.

Also by ASAHIYASHUPPAN HENSHU BU

More published by Asahiyashuppan

Browse similar eBooks