Loading... loading....
Cheaper price than regular books. Find here reasons to use CDJapan eBooks!

Chef Ropia No Makanai Jo Mijikana Shokuzai De Satto Tsukurete Saiko Ni Uma I Professional Ga Unaru Professional No Aji

Chef Ropiaのまかない帖~身近な食材でサッと作れて最高にウマいプロがうなるプロの味 - 小林諭史/著

Chef Ropia No Makanai Jo Mijikana Shokuzai De Satto Tsukurete Saiko Ni Uma I Professional Ga Unaru Professional No Aji
eBooks Edition
SampleSample
If you want to read eBooks on PC, click here.
Viewer Type viewer_image Neowing eBook Reader
Price 1430 yen
Points You Earn 14 points (1%)
Compatible Devices
Pages
    112
Release Date May 26, 2021(JST)

Description in Japanese

※この商品はタブレットなど大きいディスプレイを備えた端末で読むことに適しています。また、文字だけを拡大することや、文字列のハイライト、検索、辞書の参照、引用などの機能が使用できません。

YouTube登録者数49万人超! 総再生回数9300万回超!
大人気!Chef Ropiaこと小林諭史シェフの
イタリアン料理店「リストランテ フローリア」で日々出されている
まかない料理を1冊にまとめたレシピ本!
◆黄金比率のスパイスカレー
◆伝説のオムポリタン
◆ローストビーフ丼
◆11種類のスパゲティ
などの王道まかない料理から、
◆ビステッカ ガーリックソース添え(ビーフステーキ)
◆スペッツァティーノ(肉の煮込み料理)
◆カルピオーネ(魚の南蛮漬け)
といった本格の肉・魚料理など48品!

大人気イタリアンシェフが、
家庭の冷蔵庫にあるもの、余りがちな食材でつくる絶品レシピを伝授!
ポイントさえおさえれば、家庭でプロの味が楽しめます!

Translate Description

*As it is a machine translation, the result may not provide an accurate description. Please use it only as a reference. *Not available within the China mainland region.

Also by KOBAYASHI SATOSHI SHI

More published by Yamatoshobo

Browse similar eBooks