Loading... loading....
Cheaper price than regular books. Find here reasons to use CDJapan eBooks!

Miryoku No Mexico Ryori Mekishiko Ryori No Chori Gijutsu No Subete

魅力のメキシコ料理~メキシコ料理の調理技術のすべて - 渡辺庸生/著

Miryoku No Mexico Ryori Mekishiko Ryori No Chori Gijutsu No Subete
eBooks Edition
SampleSample
If you want to read eBooks on PC, click here.
Viewer Type viewer_image Neowing eBook Reader
Price 2475 yen
Points You Earn 24 points (1%)
Compatible Devices
Pages
    114
Release Date Apr 16, 2021(JST)

Description in Japanese

※この商品はタブレットなど大きいディスプレイを備えた端末で読むことに適しています。また、文字だけを拡大することや、文字列のハイライト、検索、辞書の参照、引用などの機能が使用できません。

日本のメキシコ料理の第一人者『ラ・カシータ』渡辺庸成シェフが、メキシコ料理の本当の魅力を一挙紹介。 ●唐辛子の種類と特徴●14種類のサルサの作り方●マサのこね方と基本のトルティージャの作り方●にんにくスープをはじめ、10種類のスープの解説●豆料理の解説●米料理の解説●ワカモーレわはじめ、10種類の前菜の解説●鶏肉、豚肉、牛肉、魚介の19品の一品料理の解説●シーザーサラダほか、サラダ・卵料理5品の解説●8種類のデザートの解説●13種類のドリンクの解説。それぞれ作り方も詳しく解説します。

Translate Description

*As it is a machine translation, the result may not provide an accurate description. Please use it only as a reference. *Not available within the China mainland region.

More published by Asahiyashuppan

Browse similar eBooks