Loading... loading....
Cheaper price than regular books. Find here reasons to use CDJapan eBooks!

Asahiyashuppan MOOK Foie Gras Dento Tekina Shokuzai No Shinka Shita Ryori Shu

旭屋出版MOOK フォワグラ 伝統的な食材の進化した料理集 - 旭屋出版編集部/著

Asahiyashuppan MOOK Foie Gras Dento Tekina Shokuzai No Shinka Shita Ryori Shu
eBooks Edition
SampleSample
If you want to read eBooks on PC, click here.
Viewer Type viewer_image Neowing eBook Reader
Price 2772 yen
Points You Earn 27 points (1%)
Compatible Devices
Pages
    112
Release Date Nov 27, 2020(JST)

Description in Japanese

※この商品はタブレットなど大きいディスプレイを備えた端末で読むことに適しています。また、文字だけを拡大することや、文字列のハイライト、検索、辞書の参照、引用などの機能が使用できません。

フォワグラにフォーカスして、食材としての扱い方、伝統料理から進化系料理までまとめた一冊。●深化するフォワグラの基本(銀座レカン)●旨さへの執念(クレッセント)●受け継がれるフォワグラの哲学(レストランひらまつ)●自然でシンプル、ありのままの味(ベージュ アラン・デュカス東京)●進化した調理法で引き出す新しいおいしさ「フォワグラの実験」(フロリレージュ)●イタリア料理のフォワグラ(ヴォーロ・コズイ)●洋風小皿料理のフォワグラ(旬香亭)●四川料理のフォワグラ(Szechwan restaurant 陳)。フォワグラの生産地と分類、フォワグラの文化史も掲載。

Translate Description

*As it is a machine translation, the result may not provide an accurate description. Please use it only as a reference. *Not available within the China mainland region.

Also by ASAHIYASHUPPAN HENSHU BU

More published by Asahiyashuppan

Browse similar eBooks