Loading... loading....
Cheaper price than regular books. Find here reasons to use CDJapan eBooks!

Asahiyashuppan MOOK Yogashi Kiji No Jiten

旭屋出版MOOK 洋菓子 生地の事典 - 旭屋出版編集部/著

Asahiyashuppan MOOK Yogashi Kiji No Jiten
eBooks Edition
SampleSample
If you want to read eBooks on PC, click here.
Viewer Type viewer_image Neowing eBook Reader
Price 2475 yen
Points You Earn 24 points (1%)
Compatible Devices
Pages
    112
Release Date Nov 27, 2020(JST)

Description in Japanese

※この商品はタブレットなど大きいディスプレイを備えた端末で読むことに適しています。また、文字だけを拡大することや、文字列のハイライト、検索、辞書の参照、引用などの機能が使用できません。

人気パティシエによる100種類の生地とプティガトーへの展開。20店の人気パティスリーで扱う100種類の生地を断面写真とともに解説。●パータ・ジェノワーズ●パータ・ビスキュイ●パータ・ビスキュイ・サン・ファリーヌ●パータ・ビスキュイ・ジョコンド●パート・サブレ●パート・フィユテ●パータ・スフレ●パータ・シュクレ●パート・ブリゼ●パータ・シュー●パータ・ババ●パータ・ケーク●メレンゲなど、生地の配合のほか、開発イメージやそのために大切にしていることなど、生地についてのパティシエの考えをくわしく解説。定番生地の製菓技術、「『焼く』を科学する」の企画も掲載。

Translate Description

*As it is a machine translation, the result may not provide an accurate description. Please use it only as a reference. *Not available within the China mainland region.

Also by ASAHIYASHUPPAN HENSHU BU

More published by Asahiyashuppan

Browse similar eBooks