Loading... loading....
Cheaper price than regular books. Find here reasons to use CDJapan eBooks!

Osake No Keizai Gaku Nihonshu No Global Ka Kara Sour No Yakushin Made

お酒の経済学 日本酒のグローバル化からサワーの躍進まで - 都留康/著

Osake No Keizai Gaku Nihonshu No Global Ka Kara Sour No Yakushin Made
eBooks Edition
SampleSample
If you want to read eBooks on PC, click here.
Viewer Type viewer_image Neowing eBook Reader
Price 902 yen
Points You Earn 9 points (1%)
Compatible Devices
Pages
    224
Release Date Oct 09, 2020(JST)

Description in Japanese

日本のお酒をめぐる環境が激変している。日本酒からビール、焼酎と主役が交代しつつ消費は伸びてきたが、1990年代半ばにピークを迎えた。その後はデフレ下で「第3のビール」やサワーが躍進する一方、クラフトビールや純米大吟醸酒も人気を集める。さらに、日本酒やウイスキーは海外から高く評価され、輸出が急増している。日本のお酒が抱える課題と可能性とは。経済学と経営学の最新の研究成果から解き明かす。

Translate Description

*As it is a machine translation, the result may not provide an accurate description. Please use it only as a reference. *Not available within the China mainland region.

See more published by Chuko Shinsho

More published by Chuo Koron Shinsha

Browse similar eBooks