Loading... loading....
Cheaper price than regular books. Find here reasons to use CDJapan eBooks!

Ninki Ramen Ten Ga Tankyu Suru Chori Giho

人気ラーメン店が探求する調理技法 - 旭屋出版編集部/編集

Ninki Ramen Ten Ga Tankyu Suru Chori Giho
eBooks Edition
SampleSample
If you want to read eBooks on PC, click here.
Viewer Type viewer_image Neowing eBook Reader
Price 3465 yen
Points You Earn 34 points (1%)
Compatible Devices
Pages
    192
Release Date Sep 11, 2020(JST)

Description in Japanese

※この商品はタブレットなど大きいディスプレイを備えた端末で読むことに適しています。また、文字だけを拡大することや、文字列のハイライト、検索、辞書の参照、引用などの機能が使用できません。

18店の人気ラーメン店の調理技術を大公開。ラーメンづくりの考え方から始まり、スープづくり、麺づくり、タレづくり、チャーシューの作り方、煮卵の作り方、メンマの作り方...などを掘り下げて徹底取材。カラー写真で詳細な調理手順を紹介。さらに、味のチャートを掲載し、わかりやすく解説する。例えば「タレ」でも1種類でなく、白醤油ダレ、淡口醤油ダレ、濃口醤油ダレ、塩ダレ、鮭塩ダレ、鮭醤油ダレ、塩ダレ+昆布粉、焙煎ウルメ醤油ダレ+昆布粉といろいろなタレを展開するなど、日々、進化と深化を続けるラーメンづくりがこの一冊で具体的にわかる。

Translate Description

*As it is a machine translation, the result may not provide an accurate description. Please use it only as a reference. *Not available within the China mainland region.

Also by ASAHIYASHUPPAN HENSHU BU

More published by Asahiyashuppan

Browse similar eBooks