Loading... loading....
Cheaper price than regular books. Find here reasons to use CDJapan eBooks!

Teiban Shokuhin No Kiken Do Shirabemashita

定番食品の危険度調べました - 渡辺雄二/著

Teiban Shokuhin No Kiken Do Shirabemashita
eBooks Edition
If you want to read eBooks on PC, click here.
Viewer Type viewer_image Neowing eBook Reader
Price 1078 yen
Points You Earn 10 points (1%)
Compatible Devices
Release Date Jun 01, 2020(JST)

Description in Japanese

※この商品はタブレットなど大きいディスプレイを備えた端末で読むことに適しています。また、文字だけを拡大することや、文字列のハイライト、検索、辞書の参照、引用などの機能が使用できません。

ハムを食べると大腸がんになりやすい!?プリンのカラメルシロップと「カラメル色素」はまったくの別物?お菓子に使われる合成甘味料の「スクラロース」は、悪名高い「有機塩素化合物」の一種!パンに使われる「イーストフード」は、何種類もの添加物混ぜ合わせたもの?スーパーやコンビニでよく見かける加工食品を「食べてもいいもの」と「食べてはいけないもの」に仕分け!定番の商品ばかり210品をチェックしています。家族の健康のために知っておきたい知識が詰まった一冊です。●第1章:加工食品●第2章:飲みもの●第3章:お菓子●第4章:主食系食品●第5章:調味料

Translate Description

*As it is a machine translation, the result may not provide an accurate description. Please use it only as a reference. *Not available within the China mainland region.

Also by WATANABE YUJI

See more published by San Sai Books

Browse similar eBooks