Loading... loading....
Cheaper price than regular books. Find here reasons to use CDJapan eBooks!

Kagaku Tekidakara Oishi! Obento No Kotsu

科学的だからおいしい! お弁当のコツ - 水島弘史/著

Kagaku Tekidakara Oishi! Obento No Kotsu
eBooks Edition
If you want to read eBooks on PC, click here.
Viewer Type viewer_image Neowing eBook Reader
Price 1320 yen
Points You Earn 13 points (1%)
Compatible Devices
Pages
    112
Release Date May 28, 2020(JST)

Description in Japanese

※この商品はタブレットなど大きいディスプレイを備えた端末で読むことに適しています。また、文字だけを拡大することや、文字列のハイライト、検索、辞書の参照、引用などの機能が使用できません。

■肉は冷たいフライパンに入れる
■魚に塩をふるのは、焼く直前に
■米をたくときに、はちみつを入れるとふっくら
いつも何気なくやっていた料理工程にちょっと気を配るだけで、 「いつものお弁当」が「一気にプロの味」に!
分量や時間を本書で紹介した通りにはかれば失敗しません!
時間がたっても脂っこくならないカラアゲ、臭みが出にくくパサつかないぶりの照り焼き、水っぽくならないナムル などなどお弁当の定番レシピを、おいしく仕上げる科学的なポイントを添えて紹介します。

Translate Description

*As it is a machine translation, the result may not provide an accurate description. Please use it only as a reference. *Not available within the China mainland region.

Also by MIZUSHIMA HIROSHI

More published by Nihon Bungeisha

Browse similar eBooks