Loading... loading....
Cheaper price than regular books. Find here reasons to use CDJapan eBooks!

& Premium (Ando Premium) July 2020 Issue [Tsukaigatte No I, Daidokoro to Ryori Dogu.]

&Premium(アンド プレミアム) 2020年7月号 [使い勝手のいい、台所と料理道具。] - アンドプレミアム編集部/編

& Premium (Ando Premium) July 2020 Issue [Tsukaigatte No I, Daidokoro to Ryori Dogu.]
eBooks Edition
SampleSample
If you want to read eBooks on PC, click here.
Viewer Type viewer_image Neowing eBook Reader
Price 700 yen
Points You Earn 7 points (1%)
Compatible Devices
Pages
    156
Release Date May 20, 2020(JST)

Description in Japanese

※この商品はタブレットなど大きいディスプレイを備えた端末で読むことに適しています。また、文字だけを拡大することや、文字列のハイライト、検索、辞書の参照、引用などの機能が使用できません。

※電子版では、紙の雑誌と内容が一部異なる場合や、掲載されないページや特別付録が含まれない場合がございます。
※本雑誌はカラーページを含みます。お使いの端末によっては、一部読みづらい場合がございます。

PRACTICAL KITCHENS
使い勝手のいい、台所と料理道具。

COOKING LOVERS’ KITCHENS
料理上手たちの台所は、工夫がいっぱい。
西垣内浩子、川村明子、小田切咲樹・杉本大輔、松島由恵、沼田寛彦・美幸、
真砂三千代・秀朗、安田有希、正島克哉・智恵、大治将典・幸子、福田麻琴、
雨宮 有・さとみ、柚木さとみ、上田知弘・綾子、萩本雅泰、小池梨江、山戸ユカ・浩介

Must-try Cookery Tools
専門店が薦める、本当に使いやすい料理道具。
フライパン、ごはん鍋、片手鍋、玉子焼き器、包丁&包丁研ぎ器、まな板、パン切り包丁、
スライサー、キッチンバサミ、ピーラー、おろし金、薬味おろし、ミル、菜箸、スパチュラ

[連載]
・木戸美由紀のパリところどころ案内「テイクアウト」ほか
・片倉真理の台北漫遊指南「南京復興」ほか
・大和まこの京都さんぽ部「テイクアウト」ほか
・渡辺有子の料理教室ノート「ボウルを振ってサラダを混ぜる」
・大草直子の好きな時間、好きなもの。「高校生から〈ナイキ〉ひとすじ」
......etc.

Translate Description

*As it is a machine translation, the result may not provide an accurate description. Please use it only as a reference. *Not available within the China mainland region.

Series

More published by Magazine House

Browse similar eBooks