Loading... loading....
Cheaper price than regular books. Find here reasons to use CDJapan eBooks!

Kiso Kara Manabu Kocha No Subete : Oishiku Suru Technique Kara Rekishi Ya Sanchi No Hanashi Made

基礎から学ぶ 紅茶のすべて:美味しくするテクニックから歴史や産地の話まで - 磯淵猛/著

Kiso Kara Manabu Kocha No Subete : Oishiku Suru Technique Kara Rekishi Ya Sanchi No Hanashi Made
eBooks Edition
If you want to read eBooks on PC, click here.
Viewer Type viewer_image Neowing eBook Reader
Price 2640 yen
Points You Earn 26 points (1%)
Compatible Devices
Pages
    256
Release Date Feb 01, 2019(JST)

Description in Japanese

※この商品はタブレットなど大きいディスプレイを備えた端末で読むことに適しています。また、文字だけを拡大することや、文字列のハイライト、検索、辞書の参照、引用などの機能が使用できません。

日本の紅茶の輸入量は約3倍に増え、紅茶を愛飲する人たちも日々増加しています。
紅茶に対する関心は、イギリスのアフターヌーンティをはじめとして、
世界126カ国で愛飲されるナショナルドリンクになっています。

本書では、歴史や文化、産地、また紅茶の効用や成分といった雑学的な知識から、 実際に美味しく飲むための秘訣、フードペアリング、さらには、紅茶のブレンドなどを通しての商品企画についても広く扱い、わかりやすく解説するものです。

Translate Description

*As it is a machine translation, the result may not provide an accurate description. Please use it only as a reference. *Not available within the China mainland region.

More published by Makoto Bun Do Shinko Sha

Browse similar eBooks