Loading... loading....
Cheaper price than regular books. Find here reasons to use CDJapan eBooks!

Eigo Yaku Tsuki Bocho to Togi Handbook Handbook on Japanese Knives and Sharpening Techniques : Hocho to Toishi No Shurui, Togi Kata Ga Wakaru

英語訳付き 包丁と研ぎハンドブック Handbook on Japanese Knives and Sharpening Techniques:包丁と砥石の種類、研ぎ方がわかる - 月山義高刃物店/監修

Eigo Yaku Tsuki Bocho to Togi Handbook Handbook on Japanese Knives and Sharpening Techniques : Hocho to Toishi No Shurui, Togi Kata Ga Wakaru
eBooks Edition
If you want to read eBooks on PC, click here.
Viewer Type viewer_image Neowing eBook Reader
Price 1760 yen
Points You Earn 17 points (1%)
Compatible Devices
Pages
    144
Release Date Feb 01, 2019(JST)

Description in Japanese

※この商品はタブレットなど大きいディスプレイを備えた端末で読むことに適しています。また、文字だけを拡大することや、文字列のハイライト、検索、辞書の参照、引用などの機能が使用できません。

包丁の種類と研ぎ方、研ぐための道具・砥石について深く理解できます。洋包丁・中華包丁を含めた日本の包丁を写真とともに日英併記で解説。日本古来の製作方法で作る堺の刃物鍛冶の現場も取材します。砥石は京都の天然砥石の採掘現場を取材し、顕微鏡写真等も交えながら、包丁と砥石、料理との関係にも触れています。

Translate Description

*As it is a machine translation, the result may not provide an accurate description. Please use it only as a reference. *Not available within the China mainland region.

Browse similar eBooks