Loading... loading....
Cheaper price than regular books. Find here reasons to use CDJapan eBooks!

Shokuhin Ryori No Shio Bunryo Hayawakari Handbook Koketsuatsu Wo Sagerunoni Suguni Yakudatsu

食品・料理の塩分量早わかりハンドブック 高血圧を下げるのにすぐに役立つ - 忍田聡子/監修

Shokuhin Ryori No Shio Bunryo Hayawakari Handbook Koketsuatsu Wo Sagerunoni Suguni Yakudatsu
eBooks Edition
SampleSample
If you want to read eBooks on PC, click here.
Viewer Type viewer_image Neowing eBook Reader
Price 990 yen
Points You Earn 9 points (1%)
Compatible Devices
Pages
    192
Release Date Sep 27, 2017(JST)

Description in Japanese

生活習慣病を予防し改善するには食生活の見直しが必要ですが、その中で重要なものの一つが「減塩」です。高血圧治療の要であるだけでなく、高尿酸血症の改善や、腎臓病のコントロールなどにも、減塩によるナトリウム制限は欠かせません。本書は食品・食材別、料理別に塩分量が一目でわかる一覧を収載すると同時に、塩分を排泄しやすくする食品や食材などもやさしく紹介しました。塩分の摂取量を減らし、その影響を少しでも下げる食品の選び方、とり方がわかる決定版です。

Translate Description

*As it is a machine translation, the result may not provide an accurate description. Please use it only as a reference. *Not available within the China mainland region.

Also by OSHIDA SATOKO

More published by Shufu no Tomosha

Browse similar eBooks