Loading... loading....
Cheaper price than regular books. Find here reasons to use CDJapan eBooks!

Watanabe Maki No Oishi Shikumi

ワタナベマキのおいしい仕組み - ワタナベマキ

Watanabe Maki No Oishi Shikumi
eBooks Edition
SampleSample
If you want to read eBooks on PC, click here.
Viewer Type viewer_image Neowing eBook Reader
Price 1264 yen
Points You Earn 12 points (1%)
Compatible Devices
Release Date 2017/09/22(JST)
Format epub

Description in Japanese

おいしい料理を作りたいのに、味つけがうまくできない、
炒めものがベチャッとしてしまう、サラダが水っぽくなる......などなど、
出来栄えに「なぜ?」と悩んでしまう人へ。
「料理はセンス。ともいいますが、ひとつひとつの料理を紐解いてみると、
ポイントになる"仕組み"があることに気がつきました」という著者が、
少ない材料でも、シンプル調理でも、おいしくなる味つけの仕組みをご紹介します。
・料理の味の基本である「塩分」
・料理に満足感を出してくれる「コク出し」
・素材のおいしさを引き出してくれる「うまみ出し」
・料理に深みを出してくれる「奥行き出し」
この4つで、調理法を変えても、冷蔵庫の余り物だけでも、
おいしく作れるようになります。
さらに、炒めもの、サラダ、マリネ、煮もの、オーブン料理、
揚げもの、蒸しもの、スープの、各調理法のおいしい仕組みも掲載し、
料理の基本も学べます。嬉しい全71レシピ!

Translate Description

*As it is a machine translation, the result may not provide an accurate description. Please use it only as a reference. *Not available within the China mainland region.

Also by WATANABE MAKI

More published by Nihon Bungeisha

Browse similar eBooks