Loading... loading....
Cheaper price than regular books. Find here reasons to use CDJapan eBooks!

Kantan Shi Erakappureshipi

簡単シェラカップレシピ - 蓮池陽子/著

Kantan Shi Erakappureshipi
eBooks Edition
SampleSample
If you want to read eBooks on PC, click here.
Viewer Type viewer_image Neowing eBook Reader
Price 1232 yen
Points You Earn 12 points (1%)
Compatible Devices
Pages
    128
Release Date Oct 23, 2020(JST)

Description in Japanese

※この商品はタブレットなど大きいディスプレイを備えた端末で読むことに適しています。また、文字だけを拡大することや、文字列のハイライト、検索、辞書の参照、引用などの機能が使用できません。

炊く、茹でる、煮る、蒸す、焼く、揚げる。
マルチな調理道具・シェラカップひとつで作れる、おいしいソロごはんレシピ72

Part1 道具について
シェラカップの選び方/シェラカップカタログ/合わせて使う道具
Part2 調理の基本
食材の持ち運び方/食べた後の始末/米を炊く/麺をゆでる/煮る/蒸す/焼く・炒める/揚げる/メンテナンス
Part3 レシピ集

【さっと一品】
魚肉のケチャップマスタード炒め/ブルーチーズ入りスクランブルエッグ&ブリオッシュ/青のりじゃがバター/笹かまクミンほか

【ごはん】
オムライス/カオマンガイ/ハムエッグライス/味噌ラーメンスープ雑炊/コンビニおむすびのスープご飯

【麺】
そうめんカルボナーラ/豚ひき肉の胡麻味噌春雨/ヤムウンセン/レモン麺/ゆかりパルメそうめん/じゃこのり大葉パスタ/
ビーフマカロニグラタン/オリーブトマトパスタほか

【パン】
フレンチトースト/豆乳ベーコンシチュー/バインミー、シナモンロール、コンビーフオムレツ&ケチャップパインバーガー

【カレー】
トマトときのこのベジカレー/柚子こしょうグリーンカレー/ちくわと長ネギの蕎麦屋カレー/フィッシュカレー/鶏のカレーマヨ丼/
キーマカレー/ソーセージと豆のごろごろカレー

【主役のおかず】
薄切り餅のラザニア/なすの豚巻きシェラカップ蒸し/おかずナポリタン/塩昆布おでん/ニンニク子豚鍋/
丸ごと玉ねぎのバターポン酢スープ/ドーナツハンバーグ/大豆タコスミート/鶏唐揚げの南蛮煮/山の台湾豆乳スープ/
鶏肉と白菜のシェラカップ蒸し/海苔巻きささみの竜田揚げ/じゃがいもと鮭のマヨマスタード/たらとわかめのバター仕上げ/
厚揚げ麻婆/スンドゥブ/ハムと野菜のしゃぶしゃぶ

【デザート】
大判焼/バナナタタン/みたらしもち/蜂蜜レモン寒天+カフェオレ寒天

【ドリンク】
ホットトディー/ホットモヒート/ホットバターラム/バナナ甘酒/ティーラテ/ミントグリーンティー

Translate Description

*As it is a machine translation, the result may not provide an accurate description. Please use it only as a reference. *Not available within the China mainland region.

Also by HASUIKE YOKO

More published by Yama to Keikoku Sha

Browse similar eBooks