Loading... loading....
Cheaper price than regular books. Find here reasons to use CDJapan eBooks!

Croissant Tokubetsu Henshu Sozai No Deai De, Ki Bushi Wo Ajiwau.

クロワッサン特別編集 素材の出会いで、季節を味わう。 - マガジンハウス/編

Croissant Tokubetsu Henshu Sozai No Deai De, Ki Bushi Wo Ajiwau.
eBooks Edition
SampleSample
If you want to read eBooks on PC, click here.
Viewer Type viewer_image Neowing eBook Reader
Price 800 yen
Points You Earn 8 points (1%)
Compatible Devices
Pages
    100
Release Date Sep 14, 2020(JST)

Description in Japanese

※この商品はタブレットなど大きいディスプレイを備えた端末で読むことに適しています。また、文字だけを拡大することや、文字列のハイライト、検索、辞書の参照、引用などの機能が使用できません。

※電子版では、紙の雑誌と内容が一部異なる場合や、掲載されないページや特別付録が含まれない場合がございます。
※本ムックはカラーページを含みます。お使いの端末によっては、一部読みづらい場合がございます。

長尾智子さんの人気連載、第2弾!
旬を楽しむ料理 秋冬

この本の使い方

エッセイ

第一章 サラダ・前菜
なす×練りごまのディップ、押し麦×パプリカのサラダ ほか

第二章 煮込み・蒸し物
豚肉×バルサミコのシンプル煮、サーモン×長ねぎの蒸し煮 ほか

第三章 スープ・鍋
野菜×唐辛子 冬野菜のガルビュール、ぶり×香菜 香菜だれの鍋 ほか

第四章 焼き物・炒め物
栗×豚肉のソテー、牛肉×白菜の炒め合わせ ほか

第五章 揚げ物
穴子×セージのフリット、れんこん×大根 揚げれんこんのおろし和え ほか

第六章 ご飯・パスタ
牡蠣×水菜の炊き込みご飯、卵×パルミジャーノのパスタ ほか

第七章 デザート
りんご×シナモンのクランブル、そば粉×黒豆のビスケットほか

素材別インデックス

Translate Description

*As it is a machine translation, the result may not provide an accurate description. Please use it only as a reference. *Not available within the China mainland region.

Also by MAGAZINE HOUSE

More published by Magazine House

Browse similar eBooks