Loading... loading....
Cheaper price than regular books. Find here reasons to use CDJapan eBooks!

Hozon Ban Ramen Tsuke Men Tare No Gijutsu Kyohon

保存版 ラーメン・つけめん タレの技術教本 - 旭屋出版編集部/編集

Hozon Ban Ramen Tsuke Men Tare No Gijutsu Kyohon
eBooks Edition
SampleSample
If you want to read eBooks on PC, click here.
Viewer Type viewer_image Neowing eBook Reader
Price 3465 yen
Points You Earn 34 points (1%)
Compatible Devices
Pages
    116
Release Date Sep 11, 2020(JST)

Description in Japanese

※この商品はタブレットなど大きいディスプレイを備えた端末で読むことに適しています。また、文字だけを拡大することや、文字列のハイライト、検索、辞書の参照、引用などの機能が使用できません。

ラーメン、つけめんの味のベースとも言える「スープと合わせるタレ」(かえしとも呼ぶ)に焦点を当てた調理技術書です。大人気ラーメン店、超有名ラーメン店の店主24人が、「目指す味を追求しながら繰り返し改良し、進化させてきた「ラーメンのタレの作り方」、「タラーメンのタレの考え方」を解説します。「人気店店主が考案するタレの新レシピ《試作》」と、「繁盛店のタレ 大公開!!」の2部構成で、醤油ダレ、塩ダレ、味噌ダレの配合・材料・味づくりの視点をくわしく紹介します。

Translate Description

*As it is a machine translation, the result may not provide an accurate description. Please use it only as a reference. *Not available within the China mainland region.

Also by ASAHIYASHUPPAN HENSHU BU

More published by Asahiyashuppan

Browse similar eBooks