Loading... loading....
Cheaper price than regular books. Find here reasons to use CDJapan eBooks!

Katei De Tsukuru Honkaku Wagashi No Kyokasho : Ki Bushi to Teiban No 60 Hin Wo Kotsu Ya Mame Chishiki Totomoni Wakari Yasuku Kaisetsu

家庭で作る 本格和菓子の教科書:季節と定番の60品をコツや豆知識とともにわかりやすく解説 - 梶山浩司/著

Katei De Tsukuru Honkaku Wagashi No Kyokasho : Ki Bushi to Teiban No 60 Hin Wo Kotsu Ya Mame Chishiki Totomoni Wakari Yasuku Kaisetsu
eBooks Edition
If you want to read eBooks on PC, click here.
Viewer Type viewer_image Neowing eBook Reader
Price 1760 yen
Points You Earn 17 points (1%)
Compatible Devices
Pages
    144
Release Date Feb 01, 2019(JST)

Description in Japanese

※この商品はタブレットなど大きいディスプレイを備えた端末で読むことに適しています。また、文字だけを拡大することや、文字列のハイライト、検索、辞書の参照、引用などの機能が使用できません。

本書は、東京製菓学校の校長である著者が、家庭の道具で作れる本格的な和菓子の作り方を
ポイントをおさえて丁寧に解説した教科書です。
四季に分けて紹介しているので、季節に合わせた和菓子を作ることができます。
掲載和菓子は60点。
和菓子の由来や歴史、作り方における科学的な解説など、
製菓学校の先生ならではの豆知識が豊富に紹介されています。
この本で和菓子作りがより身近なものとなりますように!

Translate Description

*As it is a machine translation, the result may not provide an accurate description. Please use it only as a reference. *Not available within the China mainland region.

More published by Makoto Bun Do Shinko Sha

Browse similar eBooks