Loading... loading....
Cheaper price than regular books. Find here reasons to use CDJapan eBooks!

Nippon Ryori Utsukushi Sakari Zuke No Waza : Technique to Recipe Wo Tejun Tsuki De Kaisetsu

日本料理・美しい盛り付けのワザ:テクニックとレシピを手順付きで解説 - 中嶋貞治/著

Nippon Ryori Utsukushi Sakari Zuke No Waza : Technique to Recipe Wo Tejun Tsuki De Kaisetsu
eBooks Edition
If you want to read eBooks on PC, click here.
Viewer Type viewer_image Neowing eBook Reader
Price 3080 yen
Points You Earn 30 points (1%)
Compatible Devices
Pages
    192
Release Date Feb 01, 2019(JST)

Description in Japanese

※この商品はタブレットなど大きいディスプレイを備えた端末で読むことに適しています。また、文字だけを拡大することや、文字列のハイライト、検索、辞書の参照、引用などの機能が使用できません。

「日本料理は目で楽しむ料理」とも言われるほど盛り付けが重要な料理。
この本では「ミシュランガイド」でも毎年一つ星を獲得する「新宿割烹中嶋」の店主が、小鉢を中心に75品の料理のレシピと美しい盛り付けのテクニックを写真付きで詳しく解説します。

日本料理の定番と伝統の味付け、盛り付け方、器を替えての盛り付け方など、プロの技を余すところなく紹介しているので、料理人を目指す修業中の方からプロの方、プロの味や技をご家庭で再現したい方など、日本料理を志す方必読の書となっています。

Translate Description

*As it is a machine translation, the result may not provide an accurate description. Please use it only as a reference. *Not available within the China mainland region.

More published by Makoto Bun Do Shinko Sha

Browse similar eBooks