Loading... loading....
Cheaper price than regular books. Find here reasons to use CDJapan eBooks!

Hoshiyasai Techo : Yasai Sommelier KAORU Ga Oshieru, Hoshi Kata No Kotsu to Recipe 60

干し野菜手帖:野菜ソムリエKAORUが教える、干し方のコツとレシピ60 - KAORU/著

Hoshiyasai Techo : Yasai Sommelier KAORU Ga Oshieru, Hoshi Kata No Kotsu to Recipe 60
eBooks Edition
If you want to read eBooks on PC, click here.
Viewer Type viewer_image Neowing eBook Reader
Price 1728 yen
Points You Earn 17 points (1%)
Compatible Devices
Pages
    96
Release Date Feb 01, 2019(JST)

Description in Japanese

※この商品はタブレットなど大きいディスプレイを備えた端末で読むことに適しています。また、文字だけを拡大することや、文字列のハイライト、検索、辞書の参照、引用などの機能が使用できません。

天気のいい日に野菜を干すだけでできる「干し野菜」は、太陽の力で旨味や甘みが凝縮され、歯ごたえも楽しめるのが魅力。
味がしみやすく、かさが減りたくさん食べられる...とメリットがいっぱい。
何より、野菜を干す作業は楽しい!
本書は野菜ソムリエ第1号の著者が、30種以上の野菜・キノコ・果物の干し方と60のレシピを紹介します。

Translate Description

*As it is a machine translation, the result may not provide an accurate description. Please use it only as a reference. *Not available within the China mainland region.

Also by KAORU

More published by Makoto Bun Do Shinko Sha

Browse similar eBooks