Loading... loading....
Cheaper price than regular books. Find here reasons to use CDJapan eBooks!

Reito Hozon No Kihon

冷凍保存のきほん - 牧野直子/著

Reito Hozon No Kihon
eBooks Edition
If you want to read eBooks on PC, click here.
Viewer Type viewer_image Neowing eBook Reader
Price 1089 yen
Points You Earn 10 points (1%)
Compatible Devices
Pages
    144
Release Date Sep 27, 2017(JST)

Description in Japanese

※この商品はタブレットなど大きいディスプレイを備えた端末で読むことに適しています。また、文字だけを拡大することや、文字列のハイライト、検索、辞書の参照、引用などの機能が使用できません。

忙しい人でも、面倒くさがりの人でも実践できる冷凍テク&アレンジ料理を集めた1冊。
食材別の冷凍ワザをはじめ、毎日のごはん作りが断然ラクになる冷凍アイデアがいっぱい。
◆おすすめ1:そのまんま野菜ミックス生の野菜をざくざく切って冷凍するだけ。
面倒な下ゆではいっさいナシ!アレンジするときは凍ったままいためたり、煮汁に入れたりチンしたり。
「キャベツもやし豚バラミックス」、「きのこミックス」「かぼちゃ玉ねぎミックス」など計7種類紹介。
◆おすすめ2:味つき冷凍ストック肉や魚介はそのまま冷凍するより、調味料をからめて冷凍すれば、頼れるおかずのもとに大変身!
食べるときは焼くだけ、煮るだけなど、調理時間は10分未満。
◆おすすめ3:おべんとうに便利な 人気おかずの冷凍レッスン

Translate Description

*As it is a machine translation, the result may not provide an accurate description. Please use it only as a reference. *Not available within the China mainland region.

Also by MAKINO NAOKO

See more published by Jitsuyo No. 1 Series

Browse similar eBooks