Loading... loading....
Cheaper price than regular books. Find here reasons to use CDJapan eBooks!

Ichiban Tsukaeru Butaniku Ryori No Benri Cho

いちばん使える豚肉料理の便利帳 - 武蔵裕子/著

Ichiban Tsukaeru Butaniku Ryori No Benri Cho
eBooks Edition
SampleSample
If you want to read eBooks on PC, click here.
Viewer Type viewer_image Neowing eBook Reader
Price 950 yen
Points You Earn 9 points (1%)
Compatible Devices
Pages
    96
Release Date 2016/09/02(JST)
Format epub

Description in Japanese

※この商品はタブレットなど大きいディスプレイを備えた端末で読むことに適しています。また、文字だけを拡大することや、文字列のハイライト、検索、辞書の参照、引用などの機能が使用できません。

全ての部位を美味しくリーズナブルに食べる家計に優しい料理本です。豚しゃぶ、生姜焼き、肉野菜炒め、角煮、とんかつ、シュウマイ、カレー、酢豚、豚汁...などおなじみのレシピの絶対に失敗しない作り方をはじめ、ソテーした厚切り肉に野菜のソースをかけたレストラン風の食べ方、おうちでできるラーメンやさんのチャーシューなど、身近な食材でできるバラエティに富んだメニューを120品程紹介予定。豚こま肉以外の、ロース、もも、肩、ブロック、ひき肉、内臓肉など豚すべての部位のレシピをご紹介します。 家庭で作れる豚肉料理を網羅した画期的な一冊となります。

Translate Description

*As it is a machine translation, the result may not provide an accurate description. Please use it only as a reference. *Not available within the China mainland region.

Also by MUSASHI YUKO

More published by Tatsumi Shuppan

Browse similar eBooks