Loading... loading....
Cheaper price than regular books. Find here reasons to use CDJapan eBooks!

Oishi Zasso Tsumamina De Tanoshimu Washoku

おいしい雑草 摘み菜で楽しむ和食 - 赤間博斗/著 平谷けいこ/著 摘み菜を伝える会/監修

Oishi Zasso Tsumamina De Tanoshimu Washoku
eBooks Edition
SampleSample
If you want to read eBooks on PC, click here.
Viewer Type viewer_image Neowing eBook Reader
Price 1320 yen
Points You Earn 13 points (1%)
Compatible Devices
Pages
    160
Release Date Feb 21, 2020(JST)

Description in Japanese

※この商品はタブレットなど大きいディスプレイを備えた端末で読むことに適しています。また、文字だけを拡大することや、文字列のハイライト、検索、辞書の参照、引用などの機能が使用できません。

野山や水辺に咲いている雑草を和食で楽しむ。
ご存知でしたか?道ばたに咲くタンポポやハコベ、トリアシショマ、コシャク、スミレといった山野草や雑草が、今宵のおかずの一品に変身することを。

本書は著者のひとり、平谷けいこが「摘み菜」と銘々した、野山や海辺に咲いている雑草を季節ごとに紹介し、和食料理の専門家・赤間博斗による本格的なレシピを併せて提案する「雑草の図鑑&料理本」です。
春のツクシにはじまり冬のボケまで、暮らしの中で身近に咲いている、食べて美味しい雑草・123種を掲載しています。

道ばたに咲く身近な雑草の生態図鑑と解説、料理やレシピが掲載された本は日本初!
摘んで楽しい、食べて美味しい摘み菜本に仕上げました。

Translate Description

*As it is a machine translation, the result may not provide an accurate description. Please use it only as a reference. *Not available within the China mainland region.

Also by HIRAYA KEIKO

More published by Yama to Keikoku Sha

Browse similar eBooks