Loading... loading....
Cheaper price than regular books. Find here reasons to use CDJapan eBooks!

Kishima Sanchi No Ume Shigoto to Hozon Shoku

杵島さんちの梅しごとと保存食 - 杵島直美/著

Kishima Sanchi No Ume Shigoto to Hozon Shoku
eBooks Edition
If you want to read eBooks on PC, click here.
Viewer Type viewer_image Neowing eBook Reader
Price 599 yen
Points You Earn 5 points (1%)
Compatible Devices
Pages
    80
Release Date Apr 19, 2016(JST)

Description in Japanese

※この商品はタブレットなど大きいディスプレイを備えた端末で読むことに適しています。また、文字だけを拡大することや、文字列のハイライト、検索、辞書の参照、引用などの機能が使用できません。

梅酒や梅干し、らっきょう潰け、紅しょうがなど梅仕事や季節の保存食づくりは、単純に「つくる」という作業だけにとどまらず、家族や友人と、愉しみながらつくり、おいしく味わう、心豊かな食の暮らしの風景がここにあります。完熟梅で作る基本の梅干しや青梅で作る梅酒、梅を使ったヘルシーレシピ、初夏のらっきょう、新にんにく、新しょうがのレシピも紹介。

Translate Description

*As it is a machine translation, the result may not provide an accurate description. Please use it only as a reference. *Not available within the China mainland region.

Also by KISHIMA NAOMI

More published by Izumi Shobo

Browse similar eBooks